JOHANNA BRADFORD
Välkommen till min blogg om inredningstankar, dagdrömmar, vårt hus Rapphönan Nr.9 samt livet i stort och smått. Plus allt annat som inspirerar mig och förhoppningsvis er.
Annons
Innehåller reklam för egen verksamhet

Lanseringsdagen

Idag var det äntligen dags för den stora lanseringsdagen av Cupboards & Goods. Hemsidan ligger uppe och såhär fint är det i vårt tillfälliga showroom i Stockholm där vi tar emot press och kunder under Möbelveckan.

Här hänger kulörproverna på rad och jag skulle vilja skriva hur mycket som helst om just dem och massa annat men nu går mina ögon nästan i kors här i hotellsängen så jag återkommer till dem och allt annat en annan dag. Men visst är de fina? Kvällen har spenderats med alla som jobbar med Cupboards & Goods och återigen känner jag mig så himla glad över att jag är med på denna resa. Att jag får jobba med detta. Men nu ska jag inte jobba alls för nu ska jag stänga igen datorn, sova och ladda inför pressträffen imorgon. Lite nervöst men mest himla kul. Okej, god natt!

3 kommentarer till “Lanseringsdagen”

 1. Jessica skriver: 4 februari 2020 kl 08:54

  Jättefina kulörer, Johanna! Ha en fin möbelvecka, det kommer gå bra.

  //Jessica


 2. Ninagronstadning.se skriver: 4 februari 2020 kl 10:24

  Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg som är snyggast, men den gul/orangea var sååå snygg!


 3. Jo skriver: 9 februari 2020 kl 16:53

  Jag tycker inte vi behöver några fler kök.Det finns nog många redan.
  Intressant med er bloggare som vill ha en klimat profil.Nummer 1 är att sluta konsumera som om det inte fanns någon morgondag…


Dela på:
Laddar