Den här veckan ska jag testa på HelloFresh och jag tänkte att ni kunde få hänga med när jag packar upp lådan och tillagar kvällens middag. Premiär för HelloFresh här hemma så lite nervöst eftersom att jag är petig med mat. Vill liksom att det ska vara 100% gott och gärna fint att se på. Ja ni känner mig vid det här laget. Sån är jag. Men jag jag hört mycket gott om deras middagskassar och har ju gjort urvalet själv så det ska nog bli bra det här. Högst upp i lådan ligger veckans middagskort. Krämig prosciuttopasta blir det idag. Väldigt pedagogiskt. Råvarorna är dessutom packade i pappåsar och varje middag har sin egna påse som tydligt är märkt med samma färg som på middagskortet så att man enkelt ska hitta. Jag gör som det står och hackar prosciutto, vitlök, persilja och tomater. När vattnet kokat upp lägger jag i pastan. Den tar 7-8 min att bli klar och under tiden den kokar kommer pastasåsen vara helt klar. Först steks skinkan och vitlöken snabbt. Sen ner med tomater, creme freiche, fond, persilja och parmesan. Så skönt att alla råvaror kommer i exakt den mängden man behöver. Blir liksom ingen halvtom burk creme freiche över som blir ståendes i kylen. När pastan är al dente lägger jag ner den direkt i såsen och rör ihop. Maaaten är klaaar!! Salladen var så enkel att göra att det kändes överflödigt att fota. Men den består av gurka, ruccola, pumpakärnor och en dressing. Så gott! Ångrar nu att jag inte tog en efterbild för barnen åt dubbla portioner och ALLT tog slut. Salladen fick jag för mig själv men jag skar upp några gurk- och tomatbitar som gick åt. En mycket bra start för HelloFresh här hemma alltså. Vill du också testa HelloFresh? Klicka HÄR och använd min kod BRADFORD965 för att få 30% rabatt på dina första två kassar och 20% på den tredje och fjärde kassen.