Den här veckan har vi fått testa på matkassen Simple Feast och jag tänkte visa er när jag packar upp samt lagar veckans första middag. Och så har jag ett förmånligt erbjudande att dela med mig av. Men först till maten! Jag valde deras vegetariska Family Feast matkasse som innehåller tre middagar anpassat för barnfamiljer. Allt levereras hem till dörren och varje meny är skapad med hjälp av Simple Feasts egna kockar i samråden med dietister som har smak, kvalité och näringsvärde i åtanke genom hela processen. Allt är förberett och väldigt tydligt märkt med 1,2, eller 3 beroende på vilken dag respektive låda hör till. Alla ingredienser är dessutom ekologiska, säsongsbaserade och växtbaserade. I måndags var det alltså Day 1 och det innebar Spagetti con polpette e verdure. Alltså spagetti med grönskasbullar i tomatsås som serveras med en spröd sallad. Innan jag satte igång med matlagningen tittade jag nog i det lilla häftet man får med. Här står det steg för steg hur jag ska gå tillväga men också hur de olika förpackningarna ska sorteras. Sedan plockade jag fram de redskap som kommer användas. Skärbräda, kniv, stekpanna och kastrull. Barnen fick skölja grönsakerna. Gillis dukar för det är hans bästa uppgift. Bladen från romansalladen las upp på ett fat. Äpplet likaså. Sedan ringlade jag den färdiga kaprisdressingen över och strödde solrosfrön på. Under tiden höll barnen på med några blommor de hade plockat i trädgården. Gillis förklarade att det var vår familj. Mamma, Pappa, Gillis och Elisabeth. Gull! Jag hade först tänkt att barnen kunde få vara med och rulla grönsaksbollarna men de hade fullt upp med blommorna så jag passade på att ha den uppgiften för mig själv medan de var nöjda. De skulle sedan stekas i olja och så skulle pastan kokas i 5 minuter. När grönsaksbullarna fått färg hällde jag på den färdiga tomatsåsen som var så himla god. Ja jag provsmakade såklart för att säkerställa. När tomatsåsen blivit lagom varm la jag upp den färdiga pastan på ett stort fat och hällde såsen plus grönsaksbullarna ovanpå. Den hackade persilja ströddes över sen var det dags för servering. Jag rev även lite parmesan på eftersom att vi allihopa älskar det. Notera den redan kladdiga tallriken och den lilla handen som vittnar om att det var någon (Elisabeth) som var himla sugen på att börja äta. Hela familjen gillar pasta och tomatsås så det var ingen skräll att det gick hem men jag kan meddela att även salladen åts av barnen. Smart att ha äpple i och dressingen var verkligen supergod. Elisabeth ville även knapra i sig solroskärnorna som låg kvar på fatet efteråt. Så full pott från oss! Dessutom så himla skönt att ha såpass mycket förberett av matlagningen. Kan varmt rekommendera Simple Feast och har precis som utlovat ett erbjudande att dela med mig av. Men rabattkoden JOHANNA25 få du nämligen 25% rabatt på dina 4 första kassar.