Ni som följer mig vet redan vid det här laget att jag är ett stort fan av Frederik Bille Brahes mat så att jag skulle köpa hans kokbok samt älska den kommer ju kanske inte som en chock. All the stuff we cooked är Frederiks allra första kokbok och kom till i våras när hela Köpenhamn och därmed hans tre restauranger var under lockdown på grund av pandemin. Vi kikar lite i den tillsammans tycker jag. Boken är otroligt enkel, gjord i samma material som en pocketbok och helt svartvit vilket jag känner är så himla befriande. Inte en ena överstylad matbild i drömmigt ljus så långt ögat kan nå. Blir faktiskt lite full i skratt över att detta är bilden som presenterar hans avocadomacka som verkligen var med och satte trenden för just avocadomacka och som blivit fotad och delad i det oändliga på sociala medier. Alla illustrationer är gjorda av den japanska konstnären Masanao Mirayama och är även de enkla och naiva på ett fint sätt. Frederik berättar på ett väldigt okonstlat och ärligt vis om recepten och delar med sig av anekdoter utan att det blir det minsta högtravande eller "cheesy". Den Australiensiska journalisten och redaktören Jeni Porter har hjälpt Frederik genom arbetet med texterna så att det verkligen känns som hans ord och sätt att berätta om maten han älskar. Alla recept är enkla och väldigt pedagogiskt presenterade med först en ingredienslista och sen en text om hur man gör. Rekommenderas varmt! Den står numera på det mest tillgängliga stället i vårt kök och jag känner på mig att det kommer bli den mest bläddrade kokbok jag äger.