JOHANNA BRADFORD
Välkommen till min blogg om inredningstankar, dagdrömmar, vårt hus Rapphönan Nr.9 samt livet i stort och smått. Plus allt annat som inspirerar mig och förhoppningsvis er.
Annons

Fredagspresent från mig till mig

Lagom till att det blev fredag kom ett efterlängtat paket med posten. Jag hade nämligen köpt en grej till mig själv från Holly Golightly som jag sneglat på länge och tänkt att den skulle passa till precis varenda outfit. När det visade sig att paketet var extra fint inslaget kunde jag inte låta bli att ta fram kameran för att föreviga. Till och med dokument kuvertet var ju snyggt.

Annons

Annons

Innan jag visar vad som låg i måste vi ge denna tejp lite uppmärksamhet. Så fin! Hela inflygningen känns väldigt Holly Golightly och det är ju trevligt att man kan få med sig den känslan även när man handlar online.

Här är den!

Annons

Min nya blommiga väst som jag ska ha under jeansjacka och rock. Över klänning, t-shirt och puffig blus.

Älskar den! Happy Friday ✨

2 kommentarer till “Fredagspresent från mig till mig”

  1. Maria skriver: 31 maj 2020 kl 08:57

    Fin! Hur är storlekarna? Vilken storlek är på bilden?!


    1. Johanna Bradford skriver: 31 maj 2020 kl 10:02

      Jag beställde en stl M och den passar perfekt!


Dela på:
Laddar