Äntligen är veckans bästa dag här. Även fast veckan har gått fort har den varit seg på något vis, jag har varit orimligt trött och så har jag inte ens fått gjort hälften mot vad jag tänkte att jag skulle hinna. Men så kan det vara ibland och idag känns allt bättre. Mia och Sara har varit här och vi har spelat in massa nya avsnitt till vår Kitchen TV på @cupboardsandgoods, igår var det Reko Ring utlämning här så vårt kök är fullt av säsongens bästa grönsaker och jag har precis varit ute i trädgården och plockat en fredagsbukett. Dahliorna är fortfarande precis lika fina som i augusti och september. Våra innerfönster i köket har fått komma upp från källaren, träden börjar skifta färg och gräsmattan är full av äpplen. Höst med andra ord. Från gårdagens Reko Ring köpte jag bland annat bladpersilja som jag tänker hacka ner det mesta av och frysa in. Perfekt att ha till höstens och vinterns grytor. Och så köpte jag kanske säsongens sista tomater så nu blir det mycket tomaträtter ett tag framöver. Men inte ikväll! För då blir det varsin näve räkor till förrätt tillsammans med aioli, ostar och oliver. Till varmrätt ska jag sedan göra något otroligt gott. Nämligen hel piggvar i ugn tillsammans med potatis, brynt smör, pepparrot, dill och citron. Avis på mig själv nästan. Nu ska fredagsbuketten ställas på bordet, datorn läggas undan och någon härlig playlist sättas på. Så fredagspepp nu!