Redan igår började jag ladda för inför dagens frukost när jag köpte rågbröd på alvar & ivar, såg till att vi hade perfekt mogna avocados hemma och så blandade jag ihop chiafrön med mandelmjölk, vaniljpulver och lite agavesirap som fick stå och svälla i kylen över natten. Här ser ni resultatet! Chiapudding med stekt banan och granola, avocadosmörgås med pocherat ägg, grapefrukt och kaffe. Det var väldigt smarrigt kan jag lova. Måste samtidigt passa på att tipsa om hur enkelt och fint det är att göra egna sådana här linneservetter. Dessa är faktiskt från vårt bröllop och de är ännu finare idag såhär fyra och ett halvt år senare eftersom att linne blir finare för varje gång man tvättar det. Jag köpte några meter linnetyg från IKEA (hade ju 90 stycken servetter att fixa), klippte till i lagom stora bitar, tvättade och torktumlare så att de skulle få en tvättad känsla och sen var de klara att använda. Dagens tips!