Vi är hemma igen och firade det hela med att plocka blåbär, göra blåbärssylt och sedan baka blåbärsbullar. Vi har så mycket blåbär i skogen precis vid oss. Tidigare har jag helt ärligt inte riktigt förstått tjusningen med att plocka varken bär eller svamp, det tar ju sådan tid. Tid jag velat lägga på annat. Men nu med barn är det en helt annan grej. Perfekt sysselsättning för alla, speciellt nu när vädret är lite svajigt. Klara med uppdraget. Blåbär, Ben och Elisabeth i vagnen. Gillis cyklade i förväg hem mot köket. Efter rens och sköljning kokade vi blåbärssylt enligt Marmeladeriets recept. Sen var det äntligen dags för själva bullbaket som jag har noll bloggvänliga bilder på. Men som Malin inspirerat mig till. Aka @hosmjaumjau som man måste följa på instagram, eller måste måste man såklart inte men jag älskar hennes konto. Kanske för att vi verkar ha exakt samma uppsättning smaklökar. Eller vem blir inte sugen på dessa bullar när man ser bilderna och läser receptet? Dom blev SÅ goda. Använde Camilla Hamdis recept till själva bulldegen men bytte ut hälften av kanelen till kardemumma. Fluffiga och saftiga blev dom. Precis som bullar ska vara tycker jag. Bonusbild på Ben som vet hur man njuter fullt ut av en god bulle. Tur att vi har frysen full.