Jag älskar verkligen frukost. Kan ligga och tänka på morgonkaffet och frukosten när jag ligger i sängen för att sova redan kvällen innan. Har alltid gjort och kommer antagligen alltid att göra. Igår var jag på Alvar & Ivar och köpte den godaste aprikosmarmeladen och mitt favoritbröd Jean Paul. Så en frukost innehållande dessa kändes given för dagen. Men tänk så gott med grapefrukt med mynta också. Och vad ska jag ha på smörgåsen? Smör, smakrik ost och skivad tomat toppad dill, gräslök, salt och peppar. Eller kanske äggröra? Såhär blev det. Lite av varje. En skiva Jean Paul med parmesan och tomat. Äggröra vid sidan om. En skål med naturell yoghurt, aprikosmarmelad och hemmagjord granola. Kaffe med skummad havremjölk till. Viktigt att göra äggröran på låg värme och röra, röra, röra. Fina ägg gör också sitt. Dill till tomat är så gott tycker jag. Längtar till att tomaterna smakar sådär riktigt gott som de bara gör under sommaren. Det här åt jag på Lido när jag var där i september och det är så gott i all sin enkelhet. Krämig naturell yoghurt, ekologisk aprikosmarmelad som smakar sol och riktigt knäckig hemmagjord granola. Grapefrukten med mynta får jag ta till mellis sen. Det blir gott. Ha en fin dag, hoppas att solen lyser på dig 🌞 Har förresten på denna playlist som jag tycker är härligt härlig om morgonen och förmiddagen 🎶