I veckan kom jag på en helt perfekt gröt för kyliga höstdagar. Gjorde den helt på känsla och den blev verkligen så himla god. Kändes som att äta en välgörande och omhändertagande varm kram. Haha, lökig referens men sån är jag.Du behöver:1dl havregryn2dl vatten1 nypa salt1 nypa kardemumma1 tsk golden milk pasta (jag gör en pasta enligt anvisningen på den här kryddmixen och har ståendes i kylen)0,5 dl frysta björnbär1/2 bananSolrosfrönValfri mjölk att skumma Gör såhär:~ Koka upp havregryn, vatten, salt och kardemumma.~ Addera de frysta björnbären och golden milk pastan, låt puttra ihop försiktigt.~ Mosa banan i botten på skålen du ska äta gröten ur. Rör ner gröten och toppa med solrosfrön och skummat mjöl. Jag använder havremjölk men jag tror att kokosmjölk hade varit riktigt gott också så det ska jag testa nästa gång.Klart 🥣