<p style="text-align:center"> </p> <p style="text-align:center"><a href="http://tantjohanna.files.wordpress.com/2011/02/img_2335.jpg"> </a></p> <p style="text-align:left">På brickan intill spisen har jag det allra nödvändigaste, favorit théer, salt, peppar och <a href="http://www.reneevoltaire.se/" target="_blank"><strong><span style="color:#888888">Renée Voltaries</span></strong></a> lantbuljong. Om ni inte har testat denna buljong tidigare, gör det! Den är bäst och används flitigt i all sorts matlagning här hemma. Tänkte även dela med mig utav ett snabblunch tips bestående utav <a href="http://www.kelda.se/" target="_blank"><span style="color:#888888"><strong>Keldas</strong></span></a> färdiga soppa i smaken Toscansk tomatsoppa, lite svarta bönor, getost och solrosfrön på toppen. Jag hade även turen att ha färskt surdegsbröd hemma :) Inspirationen är hämtad från <strong></strong><strong><span style="color:#888888"><a href="http://www.kelda.se/#/recipes/bondsoppa_med_bonor_och_getost" target="_blank">serveringstipset</a> </span></strong><strong></strong>på baksidan av paketet, snabbt och gott!</p> <p style="text-align:left"><em>Foto: Tant Johanna</em></p>