Nu blir det två matinlägg på rad här men jag kan inte låta bli att tipsa vidare. Det är precis det här som gör att jag älskar bloggar och instagram så mycket. På grund av all inspiration och information man kan dela medlikasinnade. Jag frågade ju om recepttips på surdegsfrallor och fick en kommentar från en läsare som bland annat tipsade om Gabriella Skog. Eftersom att jag sitter på tåget upp till Stockholm och har lite långtråkigt klickade jag mig genast in till hennes konto på instagram och blev helt knockad. SÅ mycket som såg så gott ut. Underbar ton och allmänt cool tjej. Skulle inte förvåna mig om vi kommer se mycket mer av henne framöver. Börja följ omedelbart. Hennes senaste bild innehåller något av det godaste jag vet. Vinbladsdolmar. Herregud vad jag blev sugen på det nu. Dessa är fyllda med matvete, bönor, örter och citron. Långsamt ångade i vitt vin och vatten. Och kollad detta underbara. Surdegspasta. Måste absolut göras när jag har min lilla surdegskultur redo. Här har hon gjort egen galotir, en grekisk färskost som jag absolut ska göra. Gott att äta ihop med en sallad av matvete persilja, gurka, olivolja, salt och peppar. Eller bara doppa nybakad surdegsbröd i. Mmmm.. Ännu mera vinblad men denna gången är det vinbladsinbakad halloumi med en syrlig tomatsallad. Ja tack! Röd perso pasta med burrata. Genialiskt! Min barndom i England i en bild. Toast, butter, jam ❣️ Här tipsar hon om hur man tillagar bönor på allra godast vis. Ser underbart gott ut tycker jag. Avslutar med en bild på syltkakor för att jag älskar alla som älskar syltkakor helt enkelt. Som sagt - börja följ Gabriella Skog om ni inte redan gör. Nu är jag superhungrig. Tur att jag har ett lunchmöte inbokat.