Låt mig presentera en himla god sallad jag äter för andra dagen i rad. Receptet är från Elsa och bygger salladsbas som man kan toppa med det man tycker är gott. Elsa delade med sig av två förslag på toppings och jag testade det med fetaost, parmesan, serrano och avokado igår till middag och tyckte att det var så gott så jag kunde inte tänka mig något annat är just precis det till dagens lunch. Så det fick det bli! Går på 10 min att fixa och precis varenda tugga är god. Ska absolut testa Elsas andra förslag på topping också. Och tror även att typ stekta nektariner och någon mögelost hade varit en annan god topping. Eller lax och dill. Ni hör! Möjligheterna är oändliga. När jag ändå är inne i matsalen! Kolla så bra min pelargon mår just nu. Fönster i söderläge med cafégardiner som lite skydd för den allra skarpaste solen verkar vara tricket. Älskar dess mjuka, ludna och brokiga blad. Pelargon tomentosum heter just denna sort om ni undrar 🌿