Måndag, ny vecka och nya middagar att planera. Känner att man är lite mittemellan just nu med en fot i sommaren med det lite mer spontana, grillandet och enklare sidorätter och så en fot vardagen där det gärna får gå ganska snabbt med middagsfixet och göra samtliga i familjen ordentligt mätta och belåtna. Såhär ser planeringen för veckans middagar ut i vilket fall som helst:Måndag: Vi startar matveckan där vi avslutade den. Nämligen med Adams otroligt goda bolognese. Den godaste jag och barnen vet så det gör absolut inget att äta två dagar i rad. I dag kommer den nog till och med vara ännu godare när alla smaker fått sätta sig ordentligt. Ett extra plus att slippa stå och fixa alltför mycket en måndag tycker jag.Tisdag: Kycklinggratäng med dragon, grädde och citron. Ugnsrostade rotfrukter till. Onsdag: Torskrygg med pepparrot, smält smör och färskpotatis plus ångad broccoli till mig som är den enda i familjen som äter broccoli. Torsdag: Falafel med libabröd, tabbouleh , hummus, tzatziki och krispiga salladsblad. Fredag: Ordentligt fredagsmys och räkor med tillbehör. Nu blev jag hungrig. Dags för mellis tror jag.