JOHANNA BRADFORD
Välkommen till min blogg om inredningstankar, dagdrömmar, vårt hus Rapphönan Nr.9 samt livet i stort och smått. Plus allt annat som inspirerar mig och förhoppningsvis er.
Annons

Sparat på instagram

Nio bilder som inspirerat min lite extra på instagram det senaste. Mycket mat, lite inredning och så grönska.

Denna svamptoast som Nigel Slater gjort såg (och lät) så god. Receptet hittar ni här.

Annons

Jag går och drömmer om att vi ska ha ett växthus vår trädgård och sparar ner ungefär varenda bild som Sweden Green House lägger upp.

Annons

Lite sugen på att göra en fin höstkrans att hänga på ytterdörren och blev så inspirerad av denna som Nathalie på Babes in Boyland gjort av eklöv.

Annons

Något som egentligen inte alls är i säsong men himla fint att plocka in en kvist av och hoppas på att den slår ut i blom är rhododendron. Precis som Oliver Gustav gjort på hans showroom i Köpenhamn.

Jag är väldigt förtjust i Helle Thygesens kurerade utbud och denna franska keramiklampa med textilskärmen är verkligen inget undantag.

Orecchiette Di Grano Arso med bräserad nötragu och pecorino serverades på londonpuben The Carpenters Arms  häromdagen och jag nästan kände de goda smakerna genom bilden.

Annons

Jag älskar den ikoniska Carimate från 1959 som Fritz Hansen nu släpper en numrerad jubileumsutgåva för att fira fåtöljens legendariske formgivaren Vico Magistrettis 100-årsdag. Bilden har Michael Dansk tagit.

Okej sista matbilden för denna gången men denna tallrik  fick mig nästan att skrika rätt ut av frustration över att jag inte bor nära Pom & Flora. Den innehåller nämligen precis allt jag tycker är gott. Rågbröd, gravad lax, äggröra, krispig sallad, crème fraîche, dill och nötkross på toppen. På tal om Pom & Flora! Kolla in denna genidryckHöstlemonad gjord på Granny Smith 🍏, ingefära & stjärnanis 💫 Måste göra en kanna nu på en gång.

Annons

Två favoriter som skapar en skapar en magisk kombination. William Morris Arbutus och Helene Blanche Painted Stripe i ett projekt signerat Tapet Cafe.

Dela på:
Laddar